Tight fitta

tight fitta

Hur vanligt är det med en fitta som är så tight att bara 1 långfinger får plats och ett långfinger och ett pekfinger om hon börjar bli riktigt kåt. New to reddit? click here! Hej and wälkommen to Sweddit! The hub for Swedes on reddit and our community here! Visiting redditors from. Min flickvän har en väldigt trång fitta och när jag försöker penetrera denna så får hon ont och det går helt enkelt inte. Jag har försökt med ett. tight fitta

Tight fitta - Thai Massage

Vill verkligen inte ha det såhär, jag skäms istället för att vara stolt som jag borde.. Absolut så är det! Dvs att man kände trycket runt 1 finger. En annan tjej är tight bara vid öppningen. Ändra kategori Skriver i kategorin: Det är sjukt jobbigt i alla fall. Om man blir "uttänjd" vet jag inte, det borde rimligen vara så för hur skulle vi annars kunna klämma ut en unge där?

Tight fitta - women work

Tjockleken är det heller inget fel på förutom att han då är kanske för tjock eftersom det kan vara knepigt att få den i mig. Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Annars har jag ett boktips som är super!! Det skall vara så tight så det gör lite ont i början, sen blir det precis lagom det är vad jag tycker i alla fall.. Vill verkligen inte ha det såhär, jag skäms istället för att vara stolt som jag borde.. MEN jag vill också tillägga att jag inte tycker det är schysst att pilla på dig sådär under sex.

Tight fitta Video

REACTING TO LESBIAN PORN När är en tjej för slapp? Nu känner jag mig tight igen och sexlivet med min kille har dessutom blivit bättre! Vaginan är väääldigt elastisk hur annars får man ut barn, liksom? Femdom orgy 6 Bra inlägg. Jockiboi porfilm jonna 15 jan Klockan var strax efter två tori black bj morgonen förra tisdagen när han började extremt stora bröst emot mig.

Share your thoughts

0 Replies to “Tight fitta”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *